üst bar
Eğitimler Bread
Eğitimler

Eğitimler

KONFİGÜRASYON YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Bu eğitim ile ile üretim sürecinde tasarlanan çalışmaların, sistemli ve kontrollü bir denetim mekanizmasıyla ilerlenmesinin ve yönetilmesinin nasıl yapılacağı anlatılmaktadır. Sıfırdan sürekli entegrasyona kadar konfigürasyon yönetim sürecinin tüm aşamalarını projenizde hızlı bir şekilde uygulayabilir hale gelmeniz sağlanacaktır.

SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİMİ

Kalıcı bir çözüm üretmek için sistemin parçaları arasındaki ilişkileri anlamamız gerekir. Problemlere yaklaşım yöntemimiz, sorun çözme kapasitemizi belirler. Sistem mühendisliği, karmaşık sistemlerin ya da bu sistemleri oluşturan alt sistemlerin tasarımını, üretimini ve bakımını, zaman ve maliyet kısıtlarını da göz önünde bulundurarak, gerçekleştirmek amacını taşır.

STRATEJİK SATIN ALMA VE TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Lojistik Yönetiminden daha yeni ve daha kapsamlı bir yaklaşım olan Satın Almave Tedarik Zinciri Yönetiminin (Supply Chain Management) temel felsefesi, zincir boyunca gerçekleşen tüm tedarik-üretim-sevkiyat faaliyetlerinin daha etkin ve eşgüdümlü olarak planlanmasıdır. Bu eğitimde Tedarik Zinciri Yönetimi kavramı, önemi ve ilkeleri genel olarak açıklanacaktır.

ICF ONAYLI PROFESYONEL KOÇLUK EĞİTİMİ

1. MODÜL KOÇLUĞUN TEMELLERİ (16 Saat)

Avrupa Yeşil Mutabakatı’na Uyum Eğitimi

Avrupa Yeşil Mutabakatı’na Uyum Eğitimi, çevresel, ekonomik ve sosyal boyutları olan Yeşil Mutabakatın hedefleri ve mekanizmaları hakkında bireyleri ve kurumları bilgilendiren bir eğitimdir. Yeni yeşil düzenin yaratacağı etkiler; Yeşil Mutabakat kapsamında oluşturulan anlaşmalar, eylem planları ve stratejiler çerçevesinde ortaya konmaktadır.

TEKNİK EĞİTİMLER

Bordro ve Özlük Eğitimi, İş Analizi ve Görev Tanımı Eğitimi, Performans Yönetimi Eğitimi, Mülakat Teknikleri Eğitimi

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ

Etkili İletişim, Yöneticilik Eğitimi, Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi,

ETİK UYUM YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

European Business Ethics Network ve TOSYÖV Girişim Akademisi

ENDÜSTRİ 4.0 ve AKILLI ÜRETİM UYGULAMALARI EĞİTİMİ

Şirket yöneticileri ve çalışanların dijital dönüşüm, Endüstri 4.0 ve akıllı üretim uygulamaları alanlarında bilgilendirilmesi, strateji oluşturma, projelendirme, uyarlama ve uygulama aşamalarında ortak bilincin oluşturulması sağlanarak olası direncin/risklerin azaltılması/yok edilmesi ve katılımın sağlanması.

KOBİLER İÇİN DİJİTAL PAZARLAMAYA GİRİŞ

Dijital olmak yada olmamak, Ben Kimim?, Sizi Tanıyalım, Başarı Hikayeleri, Başarısızlık hikayeleri, Lafı kafasını yarmadan bilinçaltına zekice sokma sanatı, Bir çağ değişimi, Görülüyorum öyleyse varım, Sosyal Medya web’in devamıdır.

PROJE DÖNGÜ YÖNETİMİ

Proje Döngü Yönetimi eğitimi, bir hibe kaynaktan yararlanmak üzere geliştirilmesi gereken proje ile ilgili öncelikle fikrin analizine ilişkin bilgi sunulmasını içermektedir.

İŞ GELİŞTİRME VE REKABETÇİ SEKTÖRLER ANALİZİ

İş geliştirme kavramı, iş hacminin artırılarak gelişme kaydedilmesi bağlamında ele alındığında kar amacı güden veya gütmeyen tüm kurum ve kuruluşlar için geçerlidir.

GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON

Girişimcilik ve inovasyon dersinde özellikle yeni iş kurma aşamasında olan girişimci adayları için öncelikle, iş fikrinin analizi yönünde teknikler öğretilmektedir.

DEĞER ZİNCİRİ ANALİZİ

Öncelikle genel çerçevede rekabetçilik bağlamında değer zinciri analizi kavramı ile diğer ilişkili kavramların tanıtımı yapılacak ve ardından analizin yürütülmesiyle ilgili yöntemler...

BÖLGESEL REKABETÇİLİK VE KÜMELENME

Öncelikle genel çerçevede rekabetçilik bağlamında bölgesel rekabetçiliğe ve özellikle ekonomik kalkınma açısından bölgesel rekabetçiliğe değinilecektir.

İNOVASYON YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Programın amacı dünyada ekonomik ve sosyal gelişmenin, endüstri 4.0 ve toplum 5.0 gibi kavramların ana konusu olan inovasyonun kurum kültürü olarak benimsenmesini ve uygulanmasını sağlayacak...

SATIŞ KOÇLUĞU EĞİTİMİ

Satış koçluğu eğitimi kar amacı güden kuruluşlar için son derece önemli olan pazarlama ve satış süreçlerinin hem kurumsal hem de bireysel açıdan her aşaması ile ele alındığı...

YAŞAM KOÇLUĞU EĞİTİMİ

Profesyonel Koçlar, bireylerin hedeflerine belirleme ve varmak istedikleri son noktaya ulaşmaları için yardımcı olur.

TEMEL KOÇLUK BECERİLERİ EĞİTİMİ

Temel koçluk becerileri eğitimi koçluk sürecinin tam olarak nasıl ilerlediğini merak eden genel olarak tüm koçluk uygulamaları hakkında tam ve yeteri kadar bilgi sahibi...

KOBİ KOÇLUĞU EĞİTİMİ

KOBİ ve İş Koçluğu (SME Coaching ) Modülü ile profesyonel bir KOBİ Koçu olarak koçluk hizmeti verdiğiniz KOBİ’lerin tüm yönetsel dinamiklerini okuyabilirsiniz.

İKNA ve MÜZAKERE TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

İnsanlar birbirleriyle sürekli etkileşim halindedir. Bu aşamada iletişim kurarken kendi düşüncelerinin diğer kişiler tarafından kabul edilmesini beklemektedir.

ARABULUCULUK SÜRECİNDE KOBİLERİN EĞİTİMİ

Bu eğitimde Türk Hukuk Sisteminde uygulama alanı olan ayrıca; işçi işveren uyuşmazlıklarında ve ticari uyuşmazlıklarda dava yoluna gidilmeden önce mutlaka tüketilmesi gereken bir...

START-UP REHBERİ

Bu eğitimde gündelik hayatımızda sıklıkla karşılaştığımız start-up tanımı ile start-up kurucu veya çalışanlarının yada bir fikri olup yola çıkmak isteyenlerin temel olarak karşılaşabileceği hukuki...

PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Eğitimin amacı; Katılımcıların, proje finansman imkanları hakkında bilgilenmelerini sağlamak, proje hazırlama uygulama, izleme ve değerlendirme faaliyetlerinin kalitesini arttırmaktır.

AR-GE, İNOVASYON PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Ar-Ge projelerinin tasarlanması, modellenmesi ve yürütülmesi konularında bilgi sağlamak ve Ar-Ge proje hazırlama kapasitelerini artırmaktır.

TEMEL ÜRÜN TASARIM EĞİTİMİ

Endüstriyel tasarım konseptlerini ve temel prensiplerini, tasarım probleminin nasıl tanımlanacağını belirlemek, endüstriyel tasarım sürecinin aşamalarını ve tasarım disiplininin gerekleri doğrultusunda tasarım problemlerini analiz etmeyi ve çözmeyi öğretmektir.

TASARIM ODAKLI DÜŞÜNME (DESIGN THINKING) EĞİTİMİ

Katılımcılara tasarım odaklı düşünme metodolojisini öğreterek problemlere farklı bakış açıları ile inovatif çözümler üretmelerini sağlamaktır.

AB GENELİNDE ÖRNEK ÜLKE ALMANYA’YA ÜRÜN İHRACATI WORKSHOP’U

Dış Ticaretimizde ilk sırada yer alan Almanya’ya, etkin bir ürün ihracatının noktalarının anlatılmasının hedeflendiği bir eğitimdir.

KOBİLER İÇİN DIŞ TİCARET YÖNETİMİ (TEMEL DIŞ TİCARET EĞİTİMİ)

KOBİ’lerin en önemli içsel ve dışsal sorunlarının başında dış ticaret yönelmeleri gelmektedir.

İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİNDEN YARARLANMA UYGULAMASI

KOBİ’lerin dış ticarete yönelmelerinde başta Ticaret Bakanlığı olmak üzere KOSGEB ve diğer kuruluşların sağladıkları desteklere yönelik uygulamalı eğitimdir.

TOSYÖV KOBİ GİRİŞİMCİLİK MODÜLÜ

İş Geliştirme ve Proje Yönetimi, Sürdürülebilir Girişimcilik, Üretici Kobiler için Yeni Ürün Oluşumunda ARGE İnovasyon, Kobiler için Hukuk Uygulamaları, Kobiler için Bankacılık ve Finans Destekleri, Kobiler için Sosyal Medya, Kobiler için Uluslararası Pazarlara Giriş eğitimlerinin toplandığı modül

MARKA YÖNETİMİ

“Eğer bu şirket bölünecek olsa, size varlıklarını, fabrika ve donanımlarını verir, markaları ise ben alırdım ve sizden daha başarılı olurdum”.

ULUSLARARASI PAZARLAMA

Neden Dış Pazara Açılıyoruz?, Glokalizasyon – Küresel Düşün, Yerel Davran Ne Anlama Geliyor?, İç ve Dış Pazar Çevresi, Dış Pazara Girişi Engelleyen Faktörler...

YAZIŞMA TEKNİKLERİ

Yazışmanın Temeli İletişim, İletişim Süreci Nasıl İşler?, Şirket İçi Çalışanlarla Nasıl İletişim Kurulur?, Şirket Dışında Tüketici ve Müşterilerle Nasıl İletişim Kurulur?...